• El 23 de febrer de 2020 la Fundació Cànem llança la primera Canem Trail, una marxa solidària que busca recaptar fons i assegurar les activitats de criança i cessió de gossos d’alerta mèdica per diabetis infantil.
  • La marxa solidària es desenvolupa al Parc Natural de l’Montnegre, des de el poble Sant Iscle de Vallalta, lloc de sortida i arribada. Consta d’un circuit de 12 km, en format trail, a través de senders de dificultat moderada, apte per a principiants i novells.
  • Vallalta Trail col·labora amb la Fundació Cànem en aquest atractiu esdeveniment esportiu que reuneix esportistes, amb activitats infantils i culinàries que podran gaudir en família.
  • La Marxa es en format circular neix i acaba a Sant Iscle de Vallalta, empren el camí des de el Pavelló direcció a Carrer doctor Barri per encaminar la pista fins a Can Vives de la Cortada i de tornada al  poble es realitzarà per el Carrer de Ca l’Aranyo fins el punt de la sortida/arribada.

               INSCRIPCIONS CANEN TRAIL               

Canem Trail, dóna suport a la Fundació Cànem i viu una jornada esportiva solidària al costat de tot l’equip de la fundació i col·laboradors!