Distància de  10 Km.  Desnivell acumulat: 400m

Descripció 10Km: Per escalfar, 800m pels carrers del poble per posicionar-nos i agafar lloc fins a arribar al bosc on ens endinsarem per corriols i més corriols fins a arribar al Km 5,30 on tindrem un avituallament, a partir d’aquí estrènyer cames perquè fa baixada i aquest tram és molt corrible. Petita xinxeta i un últim km de baixada que ens durà cap els carres del poble per arribar definitivament a meta.

10 km amb un desnivell positiu de 400m – 6% asfalt, 94% corriol. Cota màxima 289m // Cota mínima 110m

NOTA:  Tens disponible el Trackperò informem que aquest pot petir petites variacions

Distància de  21 Km.  Desnivell acumulat: 1000m

Descripció 21Km:  2km de pista ampla per poder escalfar i posicionar-nos per la pujada infinita que té la seva recompensa en arribar al primer avituallament situat a Font Montnegre al km 5 , on hi ha unes molt bones vistes, continuem pujant fins a coronar el Turó Gros  on ens espera la Torre del foc en la que està inspirada la nostra samarreta. Arriba la calma en aquest tram a gaudir dels caminets del Parc que estan plens de castanyers que et deixaran al·lucinat i podràs donar-li gas i més gas fins a arribar a l’ermita de Santa Maria del Montnegre. Baixada llarga fins al Km 11.30 on la cursa fa un canvi radical de paisatge i comencen endinsar-nos pel Salt del Sallent amb una sorpresa d’un tram tècnic anomenada la UVE que «dejara huella» passat aquest tram passarem per camins fins a arribar a Sant Cebrià situat al Km 16.50, on agafarem aire en el quart avituallament per encara la línia elèctrica una vegada a dalt ja ens endinsem en els corriols de Canet, que ens duran sinuosament cap els carres del poble per arribar definitivament a meta.

21Km amb desnivell positiu de 1000m (Nivell Mitjà, cursa ràpida i molt corrible però exigent)   2% asfalt, 18% pista, 20% caminets 60% corriol. Cota màxima 752  // Cota mínima 47m

NOTA:  Tens disponible el Trackperò informem que aquest pot petir petites variacions.