Descripció 10Km: 400m d’asfalt per posicionar-nos i agafar lloc per endinsar-nos en corriols i més corriols fins a arribar al Km 4,20  on tindrem un avituallament, a partir d’aquí apretar cames per arribar a una baixada molt corrible i ràpida de 2.4Km. Petita xinxeta i un últim km de baixada que ens durà cap els carres del poble per arribar definitivament a meta.

10 km amb desnivell positiu de 397 m –  6% asfalt, 94% corriol. Cota màxima 293m  // Cota mínima 108m

NOTA:  Tens disponible el Trackperò informem que aquest pot petir petites variacions

Descripció 24Km:  6.70 Km de pujada infinita que tenen la seva recompensa en arribar a la torre del Foc,  en la que ja iniciem el descens per camins i corriols cap a l’ermita de Santa Maria del Montnegre  fins al Km 11.20 on la cursa fa un canvi radical de paisatge i comencen endinsar-nos pel Salt del Sallent amb una sorpresa d’un tram tècnic anomenada la UVE que «dejara huella» passat  aquest tram passarem  per camins fins a arribar a Sant Cebrià situat al Km 16.50,  on agafarem aire en el tercer avituallament per  encara la línia elèctrica una vegada a dalt ja ens endinsem en els corriols de Canet, fins arribar al quart avituallament on començarà 3.0Km de baixada que ens dura cap els carres del poble per arribar definitivament a meta.

24Km amb desnivell positiu de 1099 m (Nivell Mitjà, cursa ràpida i molt corrible però exigent)   2% asfalt, 18% pista, 20% caminets 60% corriol. Cota màxima 734  // Cota mínima 48 m

NOTA:  Tens disponible el Trackperò informem que aquest pot petir petites variacions.